Szeretettel köszöntelek a Csoki klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Csoki klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Csoki klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Csoki klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Csoki klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Csoki klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Csoki klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Csoki klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hotel Csokoládé: 3 hely, ahol fürödhet a csokiban |
Csokoládé
reggelire, ebédre, vacsorára és napközben. Meg egy kicsi éjszaka is.
Csokoládéimádó olvasóknak bemutatunk három olyan szállodát, amelyekben
minden a csokoládéról szól. Én a metrón szoktam azon gondolkodni, hogy
milyen jó lenne, ha egyszer korlátlan mennyiségû olvasztott...
... és nem olvasztott csokoládét ehetnék. Azért ott, mert az állomásokon, a mozgólépcsők tetejénél elhelyezkedő pékségekből valahogyan mindig tömény olvasztott csokoládéillat árad.
12 éve | Fehér Mónika | 0 hozzászólás
Szeretteinket, vendégeinket bármikor meglephetjük egy egyszerű, de annál finomabb süteménnyel, és nem is kell órákat a konyhában ácsorognunk, hogy lenyűgözzük őket. Eredeti olasz kávéélményt ígérő, instant kávéval megbolondított desszerteket mutatunk be Gianni Annoni, az olasz ízek nagymesterének ajánlásával. Egy kiskanál NESCAFÉ Classic Crema olaszos eszpresszóval már másodpercek alatt karakteres ízt varázsolhatunk süteményeinknek.
|
|
Valentin napi ötletek: apró figyelmesség kávé, tejhab díszítéssel
Megérkeztek a chocoMe Valentin-napi csokoládéi!
Ez már csoki! A chocoMe Valentin-napra nem akármivel készül, úgyhogy lepd meg vele a csajod!
A chocoMe Valentin-napi csokoládékreációi a szemnek és a nyelvnek majdnem ugyanakkora élvezetet okoznak. A budapesti csokoládémanufaktúrában fantasztikus kreációkat alkottak meg: elképesztően finom, kézműves ét-, fehér- és tejcsokoládékra liofilizált (fagyasztva szárított) gyümölcsöket, kandírozott virágszirmokat valamint -a tuti sikerért- csokoládészíveket helyeztek.
12 éve | Fehér Mónika | 1 hozzászólás
Kakaós gofri
A kakaós gofri
tésztáját a megszokottnál kissé körülményesebb elkészíteni, mivel
tojások szétválasztását és fehérjehab felverését igényli, de megéri! A
végeredmény magáért beszél..
Hozzávalók:
Elkészítés:
12 éve | Fehér Mónika | 0 hozzászólás
Gofri tippek
A
gofri a palancsintához hasonlóan örökzöld sláger felnőttek, és
elsősorban gyerekek körében. Ha van gofrisütőnk (az ugyanis kell hozzá),
gyakran megörvendeztethetjük családunkat és barátainkat ezzel a
finomsággal, amelyet édesen, de pikánsan is elkészíthetünk, számos
változatban. Ideális gyerekzsúrra, partikra is. Íme sok hasznos gofri tipp és néhány tuti finom gofri recept..
Bár sokan úgy tudják, a gofri egy amerikai termék, nos nem az, eredetét tekintve európai, azon belül is belga.
12 éve | Fehér Mónika | 0 hozzászólás
A gofri története...
A gofri története jelentős múltra tekint vissza: már az ókori görögök is sütöttek forró vaslap között ostyákat. Néhány ezer évvel később pedig egy kreatív kézműves
ötlete volt a bordázott forma, amely a méhkaptár mintázatára
emlékeztetett (ennek a neve franciául a gaufre). A brüsszeli verzió
Amerikában csak az 1964-es new york-i világkiállításon debütált (és
mivel Brüsszel beazonosítása problémásnak bizonyult, ott a mai napig
belga gofri-ként ismert).
12 éve | Fehér Józsefné | 0 hozzászólás
2013.
Itt a nagy retró csiki teszt. Persze csak csomagolásra vonatkozóan. Design és csomagolás a lényeg, semmi más. Mint a fogyókúra reklámokban: régi vs. új, de nem biztos, hogy az új külső nyer.
A neten keringő fotó és Indexen is megjelenő cikk miatt, összeszedtem, milyenek voltak a csokoládék régen és most. Nem az a lényeg most, hogy Magyarországon gyártják-e vagy sem, és hogy mennyivel lett rosszabb az íze, hanem hogy ugyan az a márka külseje hogyan tud megváltozni pár évtized alatt.
Az édességeket lehetetlen nem imádni! Annyiféle fenséges desszert közül válogathatunk, hogy bármely csillagjegyben is születtél, biztosan megtalálod a fogadra való süteményt.
Kos
Ha Kos vagy, fontos számodra, hogy ne csak finom legyen a sütemény, amit veszel vagy sütsz, hanem valódi energiabomba is. Aktív életet élsz, ezért nem kell tartanod az elhízástól, bátran habzsolhatod az élvezeteket. A házilag készített sportszelet vagy Túró Rudi-desszert tökéletesen megfelel az ízlésednek, az sem baj, ha a neked kínált finomság nem könnyű és habos, sőt inkább intenzív ízélménnyel kecsegtet.
Csokidarabos sütik - Mennyei ízek
Ez a gyors csokis keksz-féle süti még akkor is belefér, ha az esti órákban esel haza. Rövid idő alatt kész és már falatozhatsz is.
Hozzávalók
Elkészítés
A sütőt 190 fokra elő kell melegíteni.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás