Szeretettel köszöntelek a Csoki klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Csoki klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Csoki klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Csoki klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Csoki klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Csoki klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Csoki klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Csoki klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
14 éve | Péter Emma | 0 hozzászólás
A csokinak, különösen az étcsokinak számos jótékony hatása létezik, melyeket mára az orvostudomány is elismer.
Ez persze nem azt jelenti, hogy mostantól annyit fogyasszunk belőle, amennyit csak bírunk, mivel azért káros hatásokkal is számolnunk kell!
Kedvenc édességünk bővelkedik antioxidánsokkal. Hogy mik is ezek?
Olyanmolekulák, melyek a szervezetre gyakorolt káros hatásokat kivédik,így segítenek megelőzni a betegségeket, illetve megőrizni szervezetünk egészségét.
A mexikói forró csoki különlegességét a csipetnyi fahéj és kávé adja. Az igazi, olvasztott csokoládéból (tehát nem kakaóból!) készült forró italnál jobb társra nem is vágyhatunk a hűvösebb napokon vagy a meghitt estéken!
Hozzávalók:
1/2 tábla étcsoki
1/4 bögre cukor
2 ek. instant kávépor
1/2 ek. őrölt fahéj
3/4 bögre víz
2 bögre tej, tejszínhab
Egy lábasban állandó kevergetés mellett felmelegítjük az összetört csokoládét, a cukrot, a kávét, a fahéjat és a vizet addig, amíg a csoki meg nem olvad, illetve a keverék simává nem válik.
|
|
14 éve | veteran baker team | 1 hozzászólás
Csokihajtású versenyautó - nem álom, van ilyen!
2010. március 10., szerda 18:02 | Pénzcentrum |
Csokoládé és olajipari maradványanyagok
hajtják a világ legzöldebb versenyautóját, melyben zöldségekből készült
alkatrészek is találhatóak. A Formula-3-as autó csúcssebessége 216
km/h, és alig 2,5 másodperc alatt százon van. Az autót most mutatták be
az MIT bostoni energiakonferenciáján.
A Warwick-i egyetem kutatói által összerakott környezetbarát,
újrafelhasznált alkatrészekből gyártott autó tele van meglepetésekkel.
Az autó nagy része ipari hulladékból és feleslegekből áll, olyasmikből,
amik leginkább egy szemétdombon végezték volna.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás