Szeretettel köszöntelek a Csoki klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Csoki klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Csoki klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Csoki klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Csoki klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Csoki klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Csoki klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Csoki klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Immáron 10 éve folyik a vita azon, hogy kihez is tartozik a kis csokinyuszi, amely azóta nagyon sokak kedvencévé vált. A vitát azóta peres ügyként jegyzik, de döntés 2012-ig nem várható.
A történet úgy kezdődik, hogy a burgenlandi Hauswirth és a svájci Lindt & Sprüngliis legyártotta a maga húsvéti nyulát, melyek a megszólalásig hasonlítanak egymásra. Egyértelműen a burgenlandi cég volt az első piacra dobó, viszont a svájciak védették le elsőként az édességet.
14 éve | Péter Emma | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
Elkészítés:
A sütőt előmelegítjük 200 fokra. A hozzávalókat a leírás szerinti
sorrendben összekeverjük. A tepsire sütőpapírt teszünk (egyszerűbb
kettő tepsivel dolgozni). Két teáskanál segítségével kis halmokat
teszünk, nem túl közel egymáshoz.
|
|
Ajánlanék mindenki figyelmébe egy aprócska, de annál fantasztikusabb csokizót! Neve Azték Choxolat és megtalálható Budapesten, az V.kerület, Károly krt. 22 - Semmelweis u. 19. szám alatt. Ne ilyedjen meg senki, ha elsőre nem találja, egy belső udvarban keressétek!
Baráti, meghitt beszélgetésekhez kitűnő hely, illetve egy meghitt reggelit is elkölthetünk itt reggel, munkába menet. Aki pedig vidéki, ne felejtse el megnézni egy budapesti látogatás alkalmával.
A vajat, a
kakót és a csokit gőz fölött össze kell olvasztani, én tettem bele egy
kis csokiszirupot is. Ha kész, hagyni kell egy kicsit meghűlni.
A 4
tojást és a cukrot habverővel habosra keverjük, majd hozzáadjuk a
langyos olvasztott csokihoz, és hozzá keverjük a lisztet/őrölt mandulát.
14 éve | Péter Emma | 0 hozzászólás
Praliné készítése házilag lehet könnyű, de bonyolult feladat is, attól függően, milyen pralinét kívánunk készíteni. A következő egyszerű praliné tippel kedvet szeretnénk csinálni a pralinéhoz azok számára is, akik úgy gondolják, a praliné készítése túl nagy kihívás. A haladók természetesen tovább is fejleszthetik a tippet..
Kellék:
Hozzávalók alapverzióhoz:
Gombóc Artúr imádná, olyan finom és könnyen elkészíthető a Milton puding. Igaz, hogy nem csak csoki, de ugyanúgy lehet kerek, szögletes, ovális, sőt háromszög alakú is. A tálaló edénytől függ... RECEPT!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás