Szeretettel köszöntelek a Csoki klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Csoki klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Csoki klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Csoki klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Csoki klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Csoki klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Csoki klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Csoki klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
és itt vannak: Mikulásra gusztusos csoki szobrok! :)
Jött a Mikulás, és nem hozott neked ilyet? :O sebaj, nekem sem hozott ilyen elképesztően guszta, és szép csokoládészorokat... Nekem nem lenne szívem megenni őket, az biztos...
A csoki az egyik legjobb dolog a világon. Valószínűleg így gondolták a csoki-szobrok készítői is, akik azonban nem csak eszik a csokoládét, hanem a jelek szerint művészetük alapanyagaként is ezt használják.
12 éve | Fehér Mónika | 0 hozzászólás
Csokoládé temperálásÉtcsokoládé alatt azt értjük, hogy étkezési csokoládé. Kakaótartalma 30%-70%-ig terjed, de egy jó minőségű étcsokoládé 45%-nál kezdődik. Eltarthatóságát, roppanóságát, és a csokoládé igazi természetes fényét a megfelelő kristályszerkezet kialakításával érhetjük el, azaz a csokoládé temperálásával.
Amennyiben ezt a műveletet nem végezzük el a csokoládé nem fog igazán megkötni. Olvasztás hatására a cukor, a kakaó szárazanyag és a kakaóvaj különválnak egymástól.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu