Szeretettel köszöntelek a Csoki klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Csoki klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Csoki klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Csoki klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Csoki klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Csoki klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Csoki klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Csoki klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
15 éve | Seszták Gábor | 0 hozzászólás
Válság idején az ember még a csokifüggőségének is kénytelen józan határokat szabni, de ez nem csak szegény addiktnak okoz gondot, hanem még a legelőkelőbb csokoládégyártóknak is.
A Godiva azonban feltalálta magát: közösségi oldalt hozott létre rajongóinak, ahol virtuális ajándékokat , és exkluzív csokikat kínál a tagoknak, és még a mindennél hatásosabbnak bizonyuló gerillamarketingbe is befogja őket. Egy kis luxus is sokat tud jelenteni...
15 éve | Seszták Gábor | 1 hozzászólás
Gondoltad volna, hogy a csokoládé jót tesz a fogaknak?
Na nem az általunk ismert és kedvelt formában, hanem kivonatként fogkrémbe rejtve. Így lesz barát az ellenségből, a fluoridot hatékonyan és természetesen helyettesítő, kakóbabból kivont anyag.
|
|
15 éve | Kovácsné Nagy Éva | 2 hozzászólás
Egy kaliforniai kutatócsoport nemrégiben megállapította, hogy a csokoládé egy anandamid nevû lipidet is tartalmaz, és ez a lipid ugyanazokra az agyi receptorokra hathat, mint a marihuána.
15 éve | Kovácsné Nagy Éva | 0 hozzászólás
A csokoládé
A csokoládét a dél-amerikai kakaófa, a Theobroma cacao magjából, a kakaóbabból készítik (a theobroma jelentése: 'istenek eledele'). A kis sárga magok húsos hüvelyben nõnek. A nyers kakaót elõször fermentálják, "rothasztják", majd 140–150 oC-on pörkölik. A kakaóbab héja megbarnul, törékennyé válik. A magot megszabadítják ettõl a héjtól és addig õrlik, amíg folyékony masszát nem kapnak (az anyag a pörkölés és az õrlés miatt cseppfolyósodó zsírtól válik folyékonnyá).
15 éve | Pereszlényi Judit | 0 hozzászólás
Édes a várakozás, ha jutalma egy mennyei csokigolyó!
Édesszájú lányok kedvenc hálószoba díszévé válhat a rózsaszín csokióra, nehogy véletlenül megfeledkezzenek az óránkénti betevő falatról, és leálljon az agyműködésük...
Csak megtöltöd a szerkezetet a legfinomabb bombonokkal, és várod, hogy az óra elüsse és kiadagolja a következő dózis boldogságot.
Lelőhely: Bigyóshop
15 éve | Seszták Gábor | 0 hozzászólás
Általános iskolák versenyeznek évről évre a ThinkQuest weboldalkészítő versenyen, és idén először magyar kölykök hozták el a fődíjat. Na és mi ihlette meg őket? Hát persze, hogy a csokoládé!
A Choclate, avagy a Csokoládé szimfóniája ötletes, igényes, jó felépítésű oldal, sok érdekességgel, bár a grafikán még lehetett volna finomítani, de az oldalt tényleg teljes egészében 14 éves, vagy annál fiatalabb gyerekek rakták össze, szóval nagy-nagy respekt!
Heidi Klum nagy pocakkal is aktív, közéleti személyiségként és Rankin kamerája előtt is. És mivel terhes, kívánós, de modell is, tehát bőrön át lélegzi be a csoki (bár állítása szerint a felét lenyalta magáról)
Rémisztő...
A csokoládénak nem csak az íze, a látványa is boldogsággal tölti meg egy igazi csokoládéfüggő szívét.
Ezért is veszi körbe magát nyálcsorgató desig cuccokkal.
Sem a szádban, sem a kezedben nem olvad, de a cetliket a hűtőre ragasztja: tetszés szerint szeletelhető csokimágnes
Napelemes Choc-O-Lator, hogy kiszámold, mennyi fér ma még beléd
Mindegy is, mi kerül bele, a lényeg, hogy csokis legyen!
15 éve | Seszták Gábor | 0 hozzászólás
Mi, emberszabásúak jobban érezzük magunkat a csokiban rejtőzködő aktivizáló komponenstől, a teobromintól, de négylábú kedvencünket akár meg is mérgezhetjük egy tábla csokival.
Tesztelted már? A keserűcsokit nem hajlandó megenni, pedig milyen finom...
Ezért találták ki nekik a vaucsokit, ami emberszájnak fura, de ők szeretik.
15 éve | Pereszlényi Judit | 0 hozzászólás
Kis hazánkban járványszerűen terjed a csokoládé kultúra, vagyis egyre nő és növekszik a különleges, minőségi csokoládék iránti kereslet.
Végre!
Jó a Tibi, finom a Boci, éljen a Milka és a Nestlé, de a prémium kategória térben és időben is kissé távolabbról ered - és néhány kategóriával feljebb kell keresni.
Hershey, Godiva, Candbury, Lindt, Valrhona, Amedei... világ legjobb csokoládéi!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás