Szeretettel köszöntelek a Csoki klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Csoki klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Csoki klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Csoki klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Csoki klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Csoki klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Csoki klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Csoki klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A csoki jó, és a csokiban az a legjobb, hogy örök lehetőséget teremt a vállalkozó kedvű, tehetséges ízvarázslók számára.
A csokoládékészítő mesterek egymást túllicitálva igyekeznek finomabbnál különlegesebb csokoládékkal kényeztetni a rajongókat, de a vállalkozó szellemű házitündérek is meglephetik magukat egy különleges, egyedi ízesítésű, krémes csokicsodával.
Csak egy tábla jóféle étcsoki, pár hozzávaló, és máris büszke csokikészítőként kanalazhatod a házi csokikrémet!
Hozzávalók:
25 dkg étcsokoládé
15 dkg vaj
2 evőkanál tejszín
10 dkg porcukor
egy csomag vaníliáscukor
3 tojás,
egy csipet só só,
1 zacskó zselatinpor
A zselatint áztassuk be egy kevés langyos vízbe, közben gőz fölött olvasszuk meg a csokoládét, és egy enkét adagoljuk a hozzávalókat, állandó kevergetés mellett. Ha kész, keverjük hozzá az elkészült zselatint, öntsük formákba és tegyük a hűtőbe 2-3 órára.
Lehet tejszínhabbal díszíteni, de lehet cifrázni is bőven: töltelékkel, keksz rétegekkel, sáfránnyal és fahéjjal, citromhéjjal vagy kandírozott gyümölccsel, pirított magvakkal...a jóízlésnek semmi sem szabhat határt!
:)
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Egy kis fűszer....egy kis csoki :-)
Öt csokis recept, ami nélkül nincs élet
A fekete erdő torta
Csokoládés finomságok - Milton puding