Szeretettel köszöntelek a Csoki klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Csoki klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Csoki klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Csoki klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Csoki klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Csoki klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Csoki klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Csoki klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Elkészítés:
Előkészítjük a feltéteket: apróra vágjuk a mogyorót/mandulát, aszalt barackot/meggyet/áfonyát.
Sütőpapírt terítünk egy tálcára és nyalókapálcikákat vagy papír szívószálakat készítünk elő.
Az étcsokoládé ⅔ részét vízgőz felett megolvasztjuk, majd lehúzzuk a
tűzhelyről, hozzáadjuk a maradék csokit és addig kevergetjük, míg
teljesen el nem olvad.
Ha kész, akkor egy kiskanálnyit a sütőpapírra csorgatunk és egyből szét
is kenjük a kiskanál hátlapjával úgy, hogy köralakot formázzon a csoki.
Ráhelyezzük a nyalókapálcikát és arra is csorgatunk még csokit, hogy majd jól odaragadjon, ahogy megköt a csoki.
Ízlés szerint megszórjuk mogyoróval/mandulával vagy aszalványokkal és ha kész van mind, akkor hűvös helyen hagyjuk megdermedni.
Ha teljesen megdermedt a csoki, óvatosan lehúzzuk a sütőpapírt a hátlapjukról és kész is a csokitallér nyalókánk.
Elkészítési idő: 30 perc + hűtési idő
Nehézségi szint: kezdő
Csokinyalóka receptünk tejmentes, így laktózérzékenyek és tejfehérje allergiások is kipróbálhatják!
forrás:laktozerzekeny.hu
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Egy kis fűszer....egy kis csoki :-)
Csokis gesztenyerúd
Egészséges, krémes pálcás csokifagyi...
Rizses csoki recept