Csokoládé: Kaviár és csokoládé

Szeretettel köszöntelek a Csoki klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 987 fő
  • Képek - 822 db
  • Videók - 144 db
  • Blogbejegyzések - 245 db
  • Fórumtémák - 4 db
  • Linkek - 33 db

Üdvözlettel,

Csoki klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Csoki klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 987 fő
  • Képek - 822 db
  • Videók - 144 db
  • Blogbejegyzések - 245 db
  • Fórumtémák - 4 db
  • Linkek - 33 db

Üdvözlettel,

Csoki klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Csoki klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 987 fő
  • Képek - 822 db
  • Videók - 144 db
  • Blogbejegyzések - 245 db
  • Fórumtémák - 4 db
  • Linkek - 33 db

Üdvözlettel,

Csoki klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Csoki klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 987 fő
  • Képek - 822 db
  • Videók - 144 db
  • Blogbejegyzések - 245 db
  • Fórumtémák - 4 db
  • Linkek - 33 db

Üdvözlettel,

Csoki klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

network.huA belgák évszázadokkal ezelőtt ráfeküdtek a csokikészítésre, és meggyőződésük, hogy ők készítik a legjobbat. Ez nem zárja ki a többi versenyző minőségi munkáját sem, d e ahírnév és a tradíció mégis behozhatatlan előnyt teremt e flamand csokimestereknek.

 

A minőségi csokoládé önmagában is verhetetlen, de ma már illik megrázó izkombinációkkal sokkolni az ínyencségekre éhes szájakat.

 

Hegyi Barbara karácsonykor több ezer bonbont készít, a csoki mellé kaviár dukál, a titok pedig a temperálásban rejlik.

 

Interjú Denis Vernaillen-nel, a Cote d'Or csokoládékészítő mesterével a Csokoládé Lelek interaktív kiállítás fő attrakciójával.

 

Címkék: belga praliné bonbon cote d'or csoki csoki és kaviár csokoládé denis vernaillen hegyi barbara interaktív kiállítás interjú különleges ízek

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Kálmándy Zoltán üzente 10 éve

Nemrég volt a millenárison a belga csokikból kiállítás és kóstolni is lehetett.
Sajna nem jutottam be mert iszonyú hosszú sor volt.
Egyébként nagyon jól néz ki az oldal nagyon jó dolgok vannak rajta.
Csak így tovább.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu