Szeretettel köszöntelek a Csoki klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Csoki klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Csoki klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Csoki klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Csoki klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Csoki klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Csoki klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Csoki klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A madártej sokunk kedvence. A következő recept pedig ötvözi a csokoládét és a madártejet, ami egy szuper párosításnak bizonyul.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A tejet tegyük fel melegedni. Válasszuk szét a tojásokat. A
tojásfehérjékből csipet sóval és a cukor felével verjünk kemény habot.
Miután a tej felforrt, a tűzhelyet állítsuk alacsony fokozatra, és egy
kanállal szaggassunk bele habgaluskákat a felvert fehérjéből. Egy-egy
adagot 5 percig főzzünk, félidőben megfordítva a galuskákat, majd
szűrőkanállal szedjük egy tányérra. A „mártáshoz” forraljuk fel újra a
tejet, majd szórjuk bele a darabokra tört csokit, és folyamatosan
kevergetve olvasszuk fel. Egy nagyobb tálban keverjük össze a
tojássárgákat, a cukrot és a fahéjat, majd folyamatosan kevergetve adjuk
hozzá a csokis tejet. Töltsük vissza a lábasba, és folyamatos
kevergetés mellett kis fokozaton sűrítsük be.
femcafe.hu
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Rizses csoki recept
Csokis muffin cukorvirágokkal...
A nagy túró rudi teszt
Már megint édességre fáj a foga? Nem véletlenül.