Szeretettel köszöntelek a Csoki klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Csoki klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Csoki klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Csoki klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Csoki klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Csoki klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Csoki klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Csoki klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
4 tojásból csokis karikát sütöttem.Amikor kihűlt három egyenlő részre
felvágtam
A 4tojás
10 deka cukor
12 deka liszt
2 kanál holland kakaópor
fél deci étolaj
fél deci víz
csipet só
1csg sütőpor
A tojások sárgáját a víz és a cukor felével valamint az étolajjal habosra kikeverem.A tojások fehérjét csipet sóval a víz másik felével Keményre felverem hozzáadom a cukrot azzal is még addig verem amíg a cukor elolvad és a hab kemény lesz A sárga alapba a felvert habot óvatosan belekeverem, majd hozzáadom a sütőporos, kakaóporos lisztet.A torta formának az alsó részébe sütőpapírt teszek az oldalát pedig margarinnal kikenem és morzsával meghintem.160-170fokon lassan sütöm.Amikor megsült és kihűlt akkor kiveszem a torta formából és a sütőpapírt lehúzom róla.Utána 3egyenlő részre felvágom és megtöltöm.
,Töltelék
4deci tej
1csg Feketeerdő pudingpor
2 kanál cukor
4deci poharas tejszín
20deka mirelit meggy
5deka porcukor
1tábla ét csokoládé
A pudingot a szokásos eljárással felfőztem és kihűtöttem.A tejszínt habbá vertem és hozzáadtam a porcukrot.Az alsó torta lapot visszatettem a torta karimába,és a kihűlt pudingból a lapot megkentem,erre tettem egy sor tejszínhabot,majd a habot kiraktam meggy szemekkel és a következő lapot rátettem, erre is mint az előzőre krém, hab, meggy.Majd a harmadik lapot is ráteszem.pár órára a hűtőbe teszem.Amikor már a krém megdermedt, leveszem a karikát és tejszínnel az oldalát és a tetejét is megkentem.A csokoládéból forgácsot vagdaltam és a torta oldalára és tetejére tettem
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!