Szeretettel köszöntelek a Csoki klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Csoki klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Csoki klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Csoki klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Csoki klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Csoki klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Csoki klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Csoki klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ezek a csoki kelyhek lufik
segítségével készülnek. Ezt a csokis desszertet gyerekzsúrokra ajánlom,
és akár gyerekekkel is elkészíthető, hiszen nagyon jó móka.
Hozzávalók: 10 db lufi, 200g étcsokoládé, szilikonos sütőpapír, krémek, pudingok, cukor, csoki szórók
A lufikat felfújjuk, de vigyázni kell, hogy ne legyenek túl kemények (hogy legyen hely tágulni).
Gőz fölött felolvasztjuk a csokoládét.
Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral.
A papírra 10 olvasztott csoki kupacot kanalazunk, mert erre rakjuk majd a lufikat, és ez lesz a kehely alja, amitől megáll majd.
A lufikat a kissé kihűlt csokiba mártjuk, félkörben, hogy kehelyformát kapjunk, és egy-egy csoki kupacra helyezzük.
Vigyázat! Ha túl forró a csoki, a lufik kipukkadnak, és a csoki szerte szétfröcskölődik.
Hagyjuk kihűlni.
Ha a csoki megszilárdult, a lufikat kipukkasztjuk, és gyönyörűen leválnak a csokiról, csak el kell őket távolítani.
A kelyhekbe pudingot kanalazunk, és tejszínnel, csokival, cukorral díszíthetjük.
A csoki olvasztáson kívül minden lépést a gyerekekre lehet bízni imádni fogják.
forrás Rita konyhája
|
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!