Szeretettel köszöntelek a Csoki klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Csoki klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Csoki klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Csoki klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Csoki klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Csoki klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Csoki klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Csoki klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Nyuszi muffin
Hozzávalók 12 db nyuszi muffinhoz:
-12 db muffin vagy tortácska: választhatjuk kedvenc muffin vagy tortácska receptünket a nyuszi muffinhoz. Legyen azonban lehetőleg sima felszínű, illetve ha nem az, vágjuk le a tetejét egyenesre. Ennek megfelelően egy átlagos méretű (azaz nem túl púpos) muffin a legideálisabb. A tortácska felülete ugyan laposabb, de talán jobban mutat a fej (és egyben kiadósabb a sütemény) egy tortácskánál valamivel nagyobb méretű muffinnal.
-24 db nyuszifül ostyatésztából: a fül legyen kb. 6-8 cm hosszúságú, de vegyük figyelembe formázásnál, hogy sütés közben megnő.
A receptje:
Hozzávalók:
Elkészítés:
-cukormáz: fél tojásfehérjét keverjünk el kiskanállal annyi porcukorral, hogy közepesen kemény (azaz nem folyós) mázat kapjunk. Ezt töltsük nejlonzacskóba, amelyre apró lyukat vágunk.
-színes drazsék, nejlonzacskó
Elkészítés:
Tippek:
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!