Szeretettel köszöntelek a Csoki klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Csoki klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Csoki klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Csoki klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Csoki klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Csoki klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Csoki klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Csoki klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Életem
legfinomabb csokikrémjét anyukámtól tanultam. Egy kedvenc süteményembe
szokta ezt beletenni, de tulajdonképpen bármilyen tortába, sütibe
használható.
Hozzávalók:
A
2 tojást 3 ek. cukorral habosra keverünk. Hozzáadjuk a 3 dl tejet. Egy
kisebb tálkában az 5 ek. lisztet, a 2 ek. kakaóporral elkeverjük, majd
beleszitáljuk az előbbiekhez.
Kézi habverővel simára keverjük.
Lassú hőfokon besűrítjük folyamatos kevergetés mellett.
A krémet lehűtjük. Én a lábost hideg vízbe téve hűtöm. Az a leghatékonyabb hűtési módszer.
Közben néhányszor átkavargatjuk kézi habverővel.
A
fél kocka Rama-t 5 ek. cukorral és 1 csomag vanillin cukorral habosra
keverjük. Mixerrel átkeverjük, majd a kihűlt krémet hozzáadjuk, és
tovább keverjük a mixerrel.
Az így elkészül csokikrémmel már meg is tölthetjük a piskótánkat, vagy akár hűtve pudingként is fogyaszthatjuk!
Próbáljátok ki, mert szenzációs finom!
forrás:krickykonyhaja
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!