Szeretettel köszöntelek a Csoki klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Csoki klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Csoki klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Csoki klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Csoki klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Csoki klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Csoki klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Csoki klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ezt a témát Péter Emma indította 14 éve
Ha azt mondanám, választhatsz valami csokisat és én holnapra elkészítem neked, milyen sütit választanál?
Melyik lenne a tuti befutó?
33% Csokitorta, rengeteg csokiból sütve
13% Csoki krémmel töltött finomság
13% Csoki foundant - még melegen
7% Olyan süti, aminek csak a tetejét borítja csokoládé
33% Vagy inkább egy isteni bombont választanál
Hozzászólások eddig: 4
Tóth Zsanett üzente 14 éve
nem igazán süti de gondoltam hasznos lehet ha ide bedobom ezt a receptet, egy másik fórumon találtam:
Milka-csoki házilag recept
Kategória:
Sütemények, édességekHozzávalók:
fél kg. cukor
2 dl. tejszín
10 dkg. teavaj25 dkg. zsíros tejpor/ túrista 2 zacskóval/
3 púpos evőkanál kakaó
2 cs. vaniliás cukorElkészítés:
A fél kg. cukrot a tejszínt és a vajat lassú tűzön 6-8 percig főzzük.a tejport, a vaniliás cukrot, és a kakaót egy külön edényben összekeverjük.Amikor ez is megvan, a két félt összekeverjük, és egy folyékony masszát kapunk.Én egy lapos sütőlapra teszek alufóliát, és erre öntöm a masszát. egyenesre simogatom, és egy vonalzóval felkockázom./Úgy, mint az igazi csokit/Amikor kihült, reggelig hűtőbe teszem. Másnap csokitáblákra méretezem, és fóliába csomagolom.
/Kb. 11 tábla lesz belőle/
Kiss Ákos üzente 14 éve
Takács Tamás üzente 14 éve
Balogh Nóra üzente 14 éve
Sziasztok!
Én igazából mindegyiket imádom! A foundant-ot azért, mert meleg és omlós és folyik és hmm... és csoki! A többit pedig természetesen a csoki miatt és azért is, mert ha az ember csokoládéból süt, bármi más fűszerrel is ízesítheti, az végeredmény pedig egyszerűen mesébe illő!!
De azért egy forró csokit sem utasítanék vissza!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Új hozzászólás